15 decembrie 2011

Campanie Palette Mousse Color.

Perioada campanie: 12 decembrie 2011 - 15 ianuarie 2012


In cadrul campaniei de Word Of Mouth, 150 de trenderite au posibilitatea sa incerce si sa raspandeasca vestea despre Palette Mousse Color - prima vopsea permanenta sub forma de spuma de la Palette.
trenderii sunt persoanele care vor sa fie informate cu privire la ce e nou pe piata si care au o placere deosebita in a despica firul in patru in ceea ce priveste produsele sau serviiciile pe care le folosesc in mod curent sau ocazional.


Perioada de inscriere a trenderitelor se desfasoara intre 12 si 15 decembrie.Tot in aceasta perioada se vor selecta trenderitele care vor participa la campanie si se vor trimite invitatiile catre ele .Dupa primirea invitatiei,trenderitele selectate trebuie sa confirme participarea la campanie pana in data de 15 decembrie.Dupa aceasta data trenderitele vor astepta sa fie "echipate" cu produsele incluse in campanie.Ce trebuie să faci, între 12 şi 15 decembrie, ca să participi la campanie:
1. În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja)
2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3. Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa vopseaua Palette Mousse Color trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Palette Mousse Color,  pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”. 
4. Dacă ai respectat toţi paşii până aici, atunci nu-ţi rămâne decât să stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia de participare la campanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu