5 octombrie 2012

Review - fond de ten Sally HansenAm achizitionat acest fond de ten in urma cu cateva luni de pe blogul lui liana`s dreams...sincera sa fiu nici nu mai stiu exact cat ma costat, cred ca in jur de 23-25 lei, dar am vazut pe diferite site-uri ca pretul lui oscileaza ajungand chiar si la 58 lei.

Este un fond de ten cu o textura fina, naturala, hidratanta ca si o crema, este foarte cremos, are o acoperire medie si lasa un aspect natural si luminos. Fara parabeni, coloranti sintetici, uleiuri minerale sau derivate animaliere.

Este potrivit fiecarui anotimp, nu pateaza si este rezistent la transfer, nu incarca tenul si nici nu formeaza pete pe fata. Fotografia de mai jos, este destul de neclara deoare este facuta cu telefonul si in plus lumina este destul de proasta in casa, dar am incercat sa arat cam ce poate face.


Vine ambalat intr-un recipient care nu permite patrunderea aerului, transparent, acesta fiind din sticla prevazut cu o pompita cu capac si el tot transparent, care nu-ti da nici mai mult nici mai putin decat trebuie :)

Nuanta care o am este 40 Golden Beige, are 28,3g si asa cum spuneam si mai sus se gaseste la preturi incepand de la 25 lei.


La mine este primul produs Sally Hansen. Voi ati incercat vre-un produs Sally Hansen? Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu