6 iunie 2013

Pensiunea Santa Fe

De obicei cand plecam in vacanta obisnuim sa ne cautam cazare cu mult timp inainte de data plecarii, cautam online diverse zone, diverse pensiuni sau hoteluri iar la final optam pentru cel care ni se potriveste si ne este pe plac.

Anul acesta vrem sa ajungem in Suceava. Suceava este unul dintre cele mai importante asezari ale tarii cu un relief destul de variat sub forma de coline, dealuri, platouri si din pacate n-am avut niciodata ocazia sa-l vizitez, daar problema noastra este binenteles ca in fiecare an, cazarea.

Din fericire pentru noi exista internetul, asa ca din clik in clik am descoperit minunatul Hotel Suceava de patru stele care va ofera toate serviciile incepand de la: camere duble dotate cu are conditionat, ecran plasma, internet si telefonie, baie cu dus si senzor de fum pana la room-sevice, restaurant, piscina, sauna, aparatura fitness, spa si parcare monitorizata video (acestea fiind gratuite).


Pensiunea Santa Fe este situata la numai cinci minute de centrul orasului Suceava, intr-o zona ferita de zgomot si aglomeratie. Aici gasiti cazare, restaurant si facilitati pentru intalniri de afaceri dar nu numai.

Camerele variaza, de la single pana la camere matrimoniale dotate cu toate serviciile de care ai putea avea nevoie. Acestea sunt amenajate intr-un stil modern, util si confortabil.


Restaurantul are patrucezi si patru de locuri si ofera o gama larga de delicii culinare cu diverse specialitati de carne si deserturi rafinate insotite de bauturi de calitate atat traditionale cat si internationale. Iar preturile la fel, variaza si ele in functie de camera si sezon.


Daca sunteti interesati sau veti ajunge vre-odata in Suceava nu ezitati sa contactati si chiar sa faceti rezervari la Hotel Suceava. Eu si familia mea cu siguranta ne vom simti bine si ma bucur ca l-am descoperit si sunt totodata mandra ca avem astfel de locuri in Romania.

2 comentarii: