27 iulie 2013

Tinuta casual

Moda, mereu noua si mereu veche, mereu in tendinte si diferita in functie de sezoane. Moda este un obicei, este o deprindere, un specific omului in special femeii.
Moda este dificil de catalogat si foarte greu de inteles, moda este o oglinda, un simbol iar de cele mai multe ori ea imparte oamenii in grupuri.
Moda zilelor noastre a ajuns de la "simply the beast" la extravaganta, excentica si usor (sau poate mai mult ca usor) spre astronomica :))
Eu prefer stilul clasic, usor elegant, fara prea multe culori stralucitoare sau imprimeuri florale (poate eventual ceva pastelat) materiale de calitate jachete in combinatie cu fuste sau pantaloni...in general ceva in care sa ma simt bine.


De cele mai multe ori atunci cand vad ceva ce-mi place si-mi doresc de mult timp, ezit, ii gasesc tot felul de defecte iar intr-un final ies din magazin c-o falca-n cer si una-n pamant plina de nervi :)) 
Cred ca de aproximativ doi ani, trei ani, imi doresc enorm o vesta in genul celei din imagine, nu conteaza culoarea numai din blana sa fie. 
Si mai cred ca cel mai bine ar da cu o pereche de jeansi mai inchisi sau mai deschisi la culoare (dupa preferinte) iar pentru a putea alege vizitati categoria pantaloni scurti si blugi iar vesta o gasiti 
in categoria sacouri si jachete.

Pentru mai multe modele si detalii vizitati site-ul Dy Fashion.Ro.

Astept cu nerabdare link-ul produsului vostru preferat in sectiunea comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu