8 iulie 2014

TRIND - Tratament pentru unghii ♥♥♥


In urma cu aproximativ o luna primesc un mesaj de la curier prin care sunt anuntata ca voi primi un colet..."surpriza" (spun surpriza, deorece chiar a fost o surpriza, una placuta).

Ei bine era vorba despre un colet 
Rouge - BoutiqueAm fost foarte incantata de surpriza ce era formata dintr-un Set Tratament cu Keratina plus un voucher de 50 lei.

Setul este format din doua produse destinate unghiilor cu probleme, primul, regenerator cu keratina, al doi-lea, lac protector cu keratina.


PASUL 1
Regeneratorul sau balsamul are un miros extrordinat de frumos si placut, total opus mirosului specific lacurilor de unghii, culoare roz, se aplica un strat pe unghia curata si uscata, se lasa 2 - 5 min. pentru a patrunde in stratul unghiei si pentru a hidrata-o.


PASUL 2
Trecem la urmatorul produs si anume lacul protector.
Acesta este un lac normal, obisnuit, cu acelas miros ca si restul lacurilor de unghii, usor transparent si c-o uscare destul de rapida. Impreuna fac un duo mai mult ca perfect iar in urma acestor doi pasi care-mi vor proteja si hidrata unghiile, acestea sunt pregatite pentru o noua nuanta de culoare 

Setul il puteti achizitiona de pe site-ul Rouge - Boutique la pret de 75 lei.


Cu voucher-ul cadou de 50 lei mi-am achizitonat o Solutie pentru indepartarea cuticulelor.


Voi folositi produse Trind?

Ce parere aveti despre ele?

2 comentarii:

  1. Nu am folosit pana acum produsele lor dar am văzut ca sunt destul de laudate prin blogosfera :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu am folosit acest brand, dar cu siguranta voi achizitiona atat tratamente pentru unghii cat si oje pentru ca par produse de calitate!

    RăspundețiȘtergere